13-01-06

European Motor Show Brussels 2006

Naar goede tweejaarlijkse gewoonte is er ook nu weer het Brusselse autosalon. En meer dan ooit kunnen de bezoekers zich vergapen aan de meest exclusieve bolides.

Het autosalon lijkt wel één groot feest, toch laat de crisis in de autosector zich ook hier voelen. Op de stands wordt wel erg snel duidelijk wie het goed doet en wie niet. Mercedes bijvoorbeeld pakt het deze keer toch wel opvallend sober aan, Peugeot aan de andere kant legt deze keer beslag op een half paleis. Ook zijn er nergens geen grote shows met special effects meer de bespeuren, maar het zal de bezoekers worst wezen. Want de sportwagenmerken, die het raar maar waar in deze moeilijke tijden beter dan ooit doen zakken in grote getalen af naar Brussel en pakten hun volledige familie mee en daar zijn we nu niet rouwig om. Zo verdelen Ferrari en Porsche de patio bijna onder hun twee terwijl ze vroeger amper enkele wagens meebrachten. Ook Aston Martin nam het voltallige gamma mee naar Brussel, Lamborghini 2 Gallardo's en Ford toonde het Belgische publiek eindelijk hun GT.

Nog meer dan andere edities, is het Brusselse autosalon deze keer meer dan een bezoekje waard. Allen daarheen dus of wanneer u liever vanuit u luie zetel geniet kan ik u hier enkele sfeerbeelden aanbieden:
http://www.exoticcarsite.com/gallery/view_album.php?set_a...

09:59 Gepost door Godspeed | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.