30-03-06

SportDesign pakket voor Porsche Boxster (S) 987

Als reactie op de vele tuners brengt Porsche nu zelf een pakket met sportieve accessoires voor de Boxster (S) op de markt.

Met dit optionele pakket hoopt Porsche aan de vraag naar sportiever uitziende Boxsters te voldoen. Het pakket bestaat uit een voorspoiler die de aërodynamica en dus ook de wegligging zou beïnvloeden, een andere (eveneens beweegbare) achterspoiler en een gewijzigde achterbumper met diffusor. Dit alles zou de Boxster of Boxster S, want het pakket is leverbaar op beide Boxster-varianten, een sportievere uitstraling moeten geven die in de buurt ligt van die van de Carrera GT. De totale reconversie zou een slordige 4.000 euro kosten en is ook beschikbaar voor reeds afgeleverde 987 Boxsters.

Met het toevoegen van deze, toch wel dure, optie probeert Porsche zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Maar of ze veel succes zal hebben blijft de vraag want een standaard Boxster blijft mooier en indien men toch op zoek is naar een exclusievere Boxster, lijkt de Techart Boxster Widebody een geslaagder alternatief met een groter Carrera GT-gehalte...

Meer info en foto's op:
http://www.fast-autos.net/news/43/

14:44 Gepost door Godspeed | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.