19-04-07

Supercar magazine

supercar_new_In navolging van GTO is er nu weer een nieuw nederlandstalig magazine over sportwagens; Supercar. En waar GTO ons verbaasde door telkens een knap aantal droomwagens de revue te laten paseren voor slechts 5€. Doet supercar nog beter! Voor slechts 3,95€ vind je maar liefst 19 (!) tests in het 146 pagina dikke tijdschrift. Naast de Lamborghini's Murciélago LP640, Gallardo en Bugatti Veyron, Pagani Zonda F, Jaguar XKR, TVR Sagaris en nog vele andere. Is er ook uitgebreid aandacht voor Porsche's. Zo kan je in dit eerste exemplaar al direct een vergelijkende test, op circuit, vinden tussen de 997 Turbo en GT3. En de uitslag is verrassend, want ondanks het korte en bochtige circuit van de nieuwe Nürburgring veegt de Turbo de GT3 van de tabellen!
Verder vinden we ook nog een tweekamp tussen de Cayman S en de BMW Z4 M. Waar eens te meer blijkt dat de Cayman de echte sportwagen van de twee is. In het gloednieuwe magazine is er ook nog aandacht voor de RUF RK coupé op basis van de Cayman.
Zoals u ziet is deze eerste editie van dit nieuwe magazine, dat uitblinkt in de verhouding prijs/kwaliteit, een echte aanrader voor elke Porsche-fanaat!

10:10 Gepost door Godspeed in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.